Nabobyerne

På dejlige Bornholm finder du bl.a. byerne Rønne og Hasle – naboer til Hotel Skovly – 2 hyggelige byer med gode butikker, biograf, røgeri, havne og fine restauranter.

HASLE

Hasle er en uspoleret, hyggelig lille by midt på den bornholmske vestkyst med ca. 1.685 indbyggere. Hasle ligger op af skrænterne ovenfor havnen og har sin egen charme.

I Hasle havn finder du stadig nogle aktive fiskerbåde, lystbåde og små fiskejoller. På den nordlige ende af havnen har et boligbyggeri, som det første sted på Bornholm, gjort forsøget med at forene det attraktive havnemiljø med moderne boligbyggeri. Et nyt havnebad er netop indviet på havnen i 2013 med bl.a. spændende badeplatform og saunabygning.

RØNNE

Rønne er Bornholms største by med ca. 13.730 indbyggere (2013). Hvis du kommer sejlende til Bornholm, stævner du ind i Rønne Havn ved foden af Sct. Nicolai Kirke. Havnen er Bornholms største og livligt befærdet af færger, fiskerbåde og fragtskibe. Her blander havet og landet luft med hinanden.

Golfbanen i Rønne er beliggende ca. 4 km fra centrum mod Åkirkeby. De 18 huller er anlagt som en parkbane i et naturskønt, delvist fredet område med mange vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv.