Løbe og vandreture 

Hotel Skovly ligger utrolig smukt og naturskønt. Vi ligger midt i en skov omkranset af løbestier, som både kan føre dig til Rønne eller Hasle. 

Vores nærområde er velsignet med et meget varieret landskab, som egner sig til både løbeture og vandreture - og du kan altid slå nogle sløjfer - hvis du ønsker at lægge nogle flere kilometer til din motionsrute.

Vi kan anbefale - blandt meget andet - at du oplever vores smukke søer - 5 ialt - som ligger lige i vores “baghave"

Du kan få mere at vide om løbeturen ved at klikke her: https://www.brk.dk/Borger/Kultur-Fritid/Friluftsliv/Documents/ artikel%20om%20løbetur.pdf Ønsker du at starte fra Nordskovens Camping, er dette ved 2 km. markeringen på løberuten skitseret på kortet i linket ovenfor.

Ønsker du at vide mere om løbeture omkring Hotel Skovly, skal du klikke her. (LINK OG IKON TIL LØBETURSBROCHUREN)

Ønsker du at vide mere om vandreture omkring Hotel Skovly, skal du klikke her. (LINK OG IKON TIL VANDREBROCHUREN)

Ønsker du at vide mere om de 5 søer omkring Hotel Skovly, skal du klikke her.

 

Løbeforslag: http://loeberute.dk/ViewRoute.aspx? RuteID=308853

Er du til lange løbeture +10 km, anbefaler vi dig at løbe Den Grønne Ring, som starter ved Nordskovens Camping, 2,5 km fra Hotel Skovly. Den grønne Ring er sat til 13 km, med start/slut på Store Torv i Rønne. Men vælger du at starte fra Hotel Skovly, skal du regne med en tur på 18-20 km.

Turen tager dig gennem en meget smuk natur, forbi skønne søer, langs kysten og strandene. Du vil løbe på grusstier, skovbund og asfalt.