RESTAURANT – CAFE

På Bornholm, på Hotel Skovly ved Rønne, bliver din gane forkælet af et passioneret køkkenteam. Vi er kendte for vores grillbuffet’er, fester, sammenkomster og tragtementer.

 

CAFÉ SKOVLY

Vi serverer pt ikke frokost – men kan altid tilbyde vores friskbrygget kaffe og dejlige hjemmebagte kager og kringler. Hver dag – og flere gang om dagen – bager vi kager, wienerbrød og kringler. Vælger du at besøge os med en gruppe, og har du specielle ønsker til kagerne, så kontakt vores køkkenchef, som gerne bager dine ønsker!

 

 

STOR MORGENMADSBUFFET OG HYGGELIG CAFÉ

Stor Morgenmadsbuffet

Vores store morgenbuffet serveres hver morgen fra kl 08.00 til 10.00. Hvis du har ønske om en tidligere morgenmad, så kontakt vores reception, så finder vi nok en løsning!

Den indeholder som minimum et udvalg af nybagte morgenboller, lunt rugbrød, 5 hjemmelavede marmelader, Nutella, pålægsanretning, økologisk smør og Kærgården, 2 slags økologisk juice, mælk og yoghurt, flere slags oste og frugt samt muligheden for at du kan tilberede din egen varme vaffel.

Du har derudover også smørre en madpakke – for en mindre merpris.

Kaffe - Kage og Grillbuffet

I vores hyggelige restaurant serverer vi vores store morgenbuffet og vores lækre kaffe samt kage og i højsæsonen vores store og berømte grillbuffet.

Er vejret til det, tænder vi op i vores store grill, og serverer vores velhængte stykstege, vores dagens kartoffel og de skønneste salater garneret med saucer og hjemmebagte foccaciabrød.

Restauranten er i højsæsonen åben fra kl. 07.00 – hele dagen, og køkkenet lukker kl. 21.00.